Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές

Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές

Κατηγορία: Κυρίως

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. 200 γρ. Φιλέτο λαυράκι
  2. 50 γρ. Κρέμα φυστικιού
  3. 200 γρ. Σάλτσα Pomodorella
  4. 150 γρ. Spicemix del Μondo Nordic
  5. 50 γρ. Τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη 
  6. 50 γρ. Κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια 
  7. 30 γρ. Aceto Balsamico με άρωμα Passion Fruit
  8. 120 γρ. Ρύζι rosso 
  9. 1 αυγό
  10. Αλάτι & πιπέρι

Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Αλατοπιπερώνουμε το λαυράκι
  2. Περνάμε από αυγό τη μεριά του δέρματος και στη συνέχεια το πανάρουμε με spicemix del mondo Nordic
  3. Σοτάρουμε το λαυράκι και από τις δυο πλευρές και το αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί
  4. Το γεμίζουμε με κρέμα φυστικιού
  5. Βράζουμε το ρύζι rosso σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά
  6. Περνάμε τη σάλτσα pomodorella στο θερμομίξ στους 90 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέτουμε το aceto balsamico με άρωμα passion fruit
  7. Κόβουμε την τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη στα δύο
  8. Διακοσμούμε με κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια το πιάτο μας
  9. Σερβίρουμε
Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές 1
Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές 2