Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο

Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο

Κατηγορία: Κυρίως

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. 300 γρ. Στήθος πάπιας
  2. 10 γρ. Season Pepper Φύκια-Λεμόνι 
  3. 100 γρ. Μείγμα Κινόα
  4. 30 γρ. Gracy sauce
  5. 30 γρ. Καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού 
  6. 30 γρ. Κρασί Πόρτο
  7. 5 γρ. Fleur De Sel

Χρόνος Παρασκευής: 20 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Μαρινάρουμε το στήθος πάπιας με season Pepper Φύκια-Λεμόνι
  2. Βράζουμε το μείγμα κινόα για 10 λεπτά
  3. Αφήνουμε να εξατμιστεί το Πόρτο και προσθέτουμε τη gravy sauce
  4. Ψήνουμε το στήθος πάπιας
  5. Σερβίρουμε με το καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού και το fleur de sel
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 1
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 2
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 3
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 4

Καλή απόλαυση…

Ευχαριστούμε το Canteen για τη φιλοξενία

Chef: Μενέλαος Στεφανακίδης

Στις κουζίνες από το 2000

Chef στην κουζίνα του Canteen από το 2012

Λάτρης της fussion μεσογειακής κουζίνας