Blog

Χτένια με κρέμα αγκινάρας, bacon θαλάσσης & σμέουρα

Χτένια με κρέμα αγκινάρας, bacon θαλάσσης & σμέουρα Κατηγορία: Ορεκτικό Υλικά για 1 μερίδα: 4 τμχ Βασιλικά χτένια1 τμχ Ρέβα μικρή5 γρ. Seaweed bacon1 γρ. Πούδρα dulce3 γρ. Μελάνι σουπιάς130 γρ. Κρέμα αγκινάρας100 ml Ξύδι φραμπουάζ100 ml Ελαιόλαδο200 ml Νερό10 ml Χυμό λεμόνι60 γρ. Ζάχαρη8 γρ. Αλάτι3 γρ. Season pepper φύκια λεμόνι12 γρ. Ζελέ κρασιού…
Διαβάστε περισσότερα

Αρνίσια σέλα με friarielli & παναρισμένα γλυκάδια

Αρνίσια σέλα με friarielli & παναρισμένα γλυκάδια Κατηγορία:  Κυρίως Υλικά για 4 μερίδες: 1.5 κιλό Αρνίσια σέλα χωρίς κόκκαλο500 γρ. Γλυκάδια αρνιού200 γρ. Κρέμα φυστικιού80 γρ. Spice oil κύμινο ρίγανη250 γρ. Σάλτσα gravy10 γρ. Αλάτι με σέλινο10 ml Λάδι από κάνναβη150 γρ. Friarielli100 γρ. Πανάρισμα stroganoff120 γρ. Πράσινες φακές Le puy15 γρ. Spicemix del mondo medina20…
Διαβάστε περισσότερα

Vegan μαγειρίτσα με κρέμα τόφου

Vegan μαγειρίτσα με κρέμα τόφου Κατηγορία: Κυρίως Υλικά για 4 μερίδες: 150 γρ. Καρδιές αγκινάρας σε νερό200 γρ. Ποικιλία 8 είδη μανιταριών trifolati130 γρ. Κρέμα τσουκνίδας100 γρ. Κρέμα τόφου20 γρ. Season pepper φύκια, σκόρδο, κρεμμύδια εσαλότ20 ml Λάδι από αμύγδαλο20 ml Φυσικό χυμό λεμονιού500 ml Ζωμό μανιταριούΑλάτι, Πιπέρι Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά & χρόνος εκτέλεσης: 10…
Διαβάστε περισσότερα

Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint

Χοιρινό iberico με fregola και σάλτσα orange & mint Κατηγορία: Κυρίως Υλικά για 1 μερίδα: 350 γρ. Χοιρινό Iberico καρέ50 γρ. Fregola χονδρή10 γρ. Fruit pepper λεμόνι100 γρ. Σάλτσα Orange & Mint30 γρ. Βούτυρο30 γρ. Spice oil πράσινα βότανα σκόρδο50 γρ. Τσαλαφούτι (κατσικίσιο τυρί)40 γρ. Μανιτάρια Shimeji5 γρ. Fleur de sel1 φέτα ψωμί Tramezzini3 κορυφές…
Διαβάστε περισσότερα