Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές

Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές

Κατηγορία: Κυρίως

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. Φιλέτο λαυράκι 200 γραμμάρια
  2. Κρέμα φυστικιού 50 γραμμάρια
  3. Σάλτσα Pomodorella 200 γραμμάρια
  4. Spicemix del Μondo Nordic 150 γραμμάρια
  5. Τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη 50 γραμμάρια
  6. Κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια 50 γραμμάρια
  7. Aceto Balsamico με άρωμα Passion Fruit 20 γραμμάρια
  8. Ρύζι rosso 120 γραμμάρια
  9. 1 αυγό
  10. Αλάτι & πιπέρι

Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Αλατοπιπερώνουμε το λαυράκι
  2. Περνάμε από αυγό τη μεριά του δέρματος και στη συνέχεια το πανάρουμε με spicemix del mondo Nordic
  3. Σοτάρουμε το λαυράκι και από τις δυο πλευρές και το αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί
  4. Το γεμίζουμε με κρέμα φυστικιού
  5. Βράζουμε το ρύζι rosso σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά
  6. Περνάμε τη σάλτσα pomodorella στο θερμομίξ στους 90 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα και προσθέτουμε το aceto balsamico με άρωμα passion fruit
  7. Κόβουμε την τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη στα δύο
  8. Διακοσμούμε με κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια το πιάτο μας
  9. Σερβίρουμε
Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές 1
Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές 2