Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα

Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα

Κατηγορία: Σούπα

Υλικά για 4 μερίδες:

  1. Χυμός από καρπούζι 1 λίτρο
  2. Μέλι 250 γραμμάρια
  3. Μείγμα κινόα 20 γραμμάρια
  4. Fruit Pepper Φρούτα του δάσους
  5. Aceto Balsamico με άρωμα φράουλας
  6. Μοτσαρέλα μπουράτα 4 τεμάχια

Χρόνος Παρασκευής:  20 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το χυμό καρπούζι μαζί με το μέλι και βράζουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να συμπυκνώνεται και να αρχίσει να δένει.
  2. Αφήνουμε τη σούπα να κρυώσει.
  3. Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει καλά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα κινόα και το σωτάρουμε μέχρι να αρχίσει να σκάει και να μαλακώνει.
  5. Αφαιρούμε την κινόα από το τηγάνι και την τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
  6. Στη συνέχεια τοποθετούμε τη μπουράτα με τη φυσική υγρασία της στο μπολ με την κινόα και την πανάρουμε καλά.
  7. Σερβίρουμε τη σούπα σε πιάτο της αρέσκειας μας και στο κέντρο του κάθε πιάτου τοποθετούμε μια παναρισμένη μπουράτα.
  8. Γαρνίρουμε με fruit pepper φρούτα του δάσους και με μερικές σταγόνες aceto balcamico με άρωμα φράουλας.
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα 1
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα 2
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα 3
Κρύα σούπα καρπούζι, με μπουράτα και τηγανιτή κινόα 4