Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο

Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο

Κατηγορία: Κυρίως

Υλικά για 1 μερίδα:

  1. Στήθος πάπιας 300 γραμμάρια
  2. Season Pepper Φύκια-Λεμόνι 10 γραμμάρια
  3. Μείγμα Κινόα 100 γραμμάρια
  4. Gracy sauce 30 γραμμάρια
  5. Καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού 30 γραμμάρια
  6. Κρασί Πόρτο 30 γραμμάρια
  7. Fleur De Sel 5 γραμμάρια

Χρόνος Παρασκευής: 20 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Μαρινάρουμε το στήθος πάπιας με Season Pepper Φύκια-Λεμόνι
  2. Βράζουμε το μείγμα κινόα για 10 λεπτά
  3. Αφήνουμε να εξατμιστεί το Πόρτο και προσθέτουμε τη gravy sauce
  4. Ψήνουμε το στήθος πάπιας
  5. Σερβίρουμε με το καρύκευμα καβουρδισμένης καρύδας & φυστικιού και το fleur de sel
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 1
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 2
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 3
Φιλέτο πάπιας με κινόα και σάλτσα Πόρτο 4

Καλή απόλαυση…

Ευχαριστούμε το Canteen για τη φιλοξενία

Chef: Μενέλαος Στεφανακίδης

Στις κουζίνες από το 2000

Chef στην κουζίνα του Canteen από το 2012

Λάτρης της fussion μεσογειακής κουζίνας