Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού

Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού

Κατηγορία: Ορεκτικό

Υλικά για 2 μερίδες:

  1. Μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος 500 γραμμάρια
  2. Spice oil ψητό-σκόρδο Χουακατάι 40 γραμμάρια
  3. Μαύρο πιπέρι "Lampong" αλεσμένο 25 γραμμάρια
  4. Σάλτσα Γκρέιβι 35 γραμμάρια
  5. Ζωμός κότας 15 γραμμάρια
  6. Μαγιονέζα 50 γραμμάρια
  7. Κρέμα ταρτουφάτα λευκή 15 γραμμάρια
  8. Πέρλες balsamico με άρωμα σμέουρο 60 γραμμάρια

Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε το φιλέτο
  2. Καρυκεύουμε το φιλέτο με χουακατάι και το μαύρο πιπέρι "Lampong" αλεσμένο.
  3. Αραιώνουμε τη σάλτσα γκρέιβι με ζωμό κότας σε ένα κατσαρολάκι και δίνουμε μια βράση
  4. Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα και την ταρτουφάτα και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπιμπερό
  5. Σερβίρουμε το ταρτάρ σε quenelle όπου δίπλα από το καθένα βάζουμε μια ποσότητα μαγιονέζα τρούφας
  6. Περιχύνουμε στο πιάτο τον κονσομέ βοδινού σε θερμοκρασία δωματίου
  7. Τέλος, τοποθετούμε πάνω από το κάθε quenelle τις πέρλες
Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού 1
Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού 2
Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού 3
Αντώνης Μουστάκης

Καλή απόλαυση…

Ευχαριστούμε το εστιατόριο Extravaganza για τη φιλοξενία

Chef: Αντώνης Μουστάκης

Στις κουζίνες από το 2006 δίπλα σε μεγάλους δασκάλους έμαθε να αγαπά τη μαγειρική

Από το 2014 μέχρι και σήμερα "δημιουργεί" στην δική του κουζίνα στο εστιατόριο Extravaganza