Spice it Up!

Spice it Up!

Οκτώβριος 2015
Τόπος διεξαγωγής: Prince Barsserie

Η νέα συνεργασία της Magna Carta με τη Verstegen Spices & Sauces παρουσιάστηκε μέσω ενός bites μενού που επιμελήθηκε ο Ολλανδός Chef Jaap van Ginkel.

Ταρτάρ σολωμού με γαρίδες, crème fraîche, Chives και Fruit Pepper Lemon
Βελουτέ γλυκοκολοκύθας (Κρέμα Zucca) με Spice Oil Chili-Paprika
Chicken crispy: τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με 4 Season Pepper Schitzelmix σερβιρισμένο με Grill Sauce
Lomo Saltado: Περουβιανή ντελικάτσια με μαριναρισμένο μοσχάρι σε Spice Oil Roasted Garlic-Huacatay, συνοδευμένο από τομάτες & κόκκινο κρεμμύδι με Inca Salt και Panca Chili
Porchetta con salsa verde, αργοψημένη πορκέτα μαριναρισμένη σε Spice Oil Green Herbs-Garlic, καρυκευμένη με Spice Mix del Mondo Mediterrane πάνω σε Salsa Verde
Fusion Risotto: Ριζότο σουπιάς (Carnaroli) με Ginger, Lemongrass, Celery Salt και Season Pepper Seaweed-Lemon
Cole meat bar: Μπάρα χοιρινού & μοσχαρίσιου κιμά καρυκευμένη με SpiceMix del Mondo Piri-Piri & Season Pepper Harissa τυλιγμένη σε λάχανο
Mini brochettes κοτόπουλου μαριναρισμένες σε Marinade Caribbean σερβιρισμένες με Satay Sauce
Παγωτό καρυκευμένο με Fruit Pepper Forest Fruit και καραμελωμένος ανανάς μαριναρισμένος με μπαχαρικά
Chef Jaap van Ginkel at Prince Barsserie
Prince Barsserie
Prince Barsserie
Spice It Up Menu
Event's Invitation