Blog

Panna Cotta with green curry & ras el hanout

Panna Cotta with green curry& ras el hanout Category:  Dessert Ingredients for 4-6 persons: 100 gr. Panna Cotta (1 sachet)1 L. milk70 gr. Kumar's Green Thai Curry Paste30 gr. Ras el Hanout (Middle East)20 gr. Cacao pepper Allspice-Raspberry40 gr. Pistachio nuts sauce20 gr. Powdered sugar20 gr. Cranberry perles Preparation Time: 1 hour & intructions: 10 minutes Instructions: Take 2 pots and heat in each one…
Read More

Αρνάκι γλασέ με Piri Piri & ψητή κολοκύθα

Αρνάκι γλασέ με Piri Piri & ψητή κολοκύθα Κατηγορία: Κυρίως Υλικά για 2 μερίδες: 200 γρ. Αρνί μπούτι α/ο100 γρ. Κολοκύθα100 γρ. Κους κους από ρεβύθι & κόκκινη φακή20 γρ. Δαμάσκηνα50 γρ. Spicemix del Mondo Ras El hanout40 γρ. Spicemix del Mondo piri piri40 γρ. Jamaican jerk100 γρ. Σάλτσα piri piri20 γρ. Κραμβέλαιο με άρωμα…
Read More

Αρνάκι στο ξυλόφουρνο, ψητές αγκινάρες, μείγμα ρυζιών & σάλτσα αγκινάρας

Αρνάκι στο ξυλόφουρνο, ψητές αγκινάρες, μείγμα ρυζιών & σάλτσα αγκινάρας Κατηγορία:  Κυρίως Υλικά για 4-6 άτομα: 1 αρνίσιο μπούτι (3 κιλά περίπου)150 γρ. Μαρινάτα fiesta Peru350 γρ. Μείγμα 4 είδη ρυζιών400 γρ. Αγκινάρες "alla Romana" με βλαστό300 γρ. Κρέμα αγκινάρας100 γρ. Σάλτσα πράσινης μουστάρδας50 γρ. Saba50 γρ. Σάλτσα Gravy20 γρ. Αceto balsamico με γεύση δενδρολίβανο30 γρ. Spicemix…
Read More

Nduja

Nduja Από φτωχό αλλαντικό έγινε σύμβολο της γαστρονομίας της Καλαβρίας. Η  ‘nduja, αλλαντικό τύπου λουκάνικου με κρεμώδες περιεχόμενο, φτιάχνεται με τα «φτωχά», λιπαρά μέρη του χοιρινού και καλαβρέζικη καυτερή πιπεριά, προϊόν Π.Ο.Π. Η γενναία δόση της τελευταίας, εγγυάται και τη μακρά του συντήρηση χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Προϊόν αποκλειστικά τοπικό, γνωστό μόνο στην πόλη Spilinga, στην επαρχία Vibo Valentia,…
Read More