Blog

Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού

Ταρτάρ μόσχου από φιλέτο γάλακτος σε κονσομέ βοδινού Κατηγορία: Ορεκτικό Υλικά για 2 μερίδες: Μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος 500 γραμμάρια Spice oil ψητό-σκόρδο Χουακατάι 40 γραμμάρια Μαύρο πιπέρι "Lampong" αλεσμένο 25 γραμμάρια Σάλτσα Γκρέιβι 35 γραμμάρια Ζωμός κότας 15 γραμμάρια Μαγιονέζα 50 γραμμάρια Κρέμα ταρτουφάτα λευκή 15 γραμμάρια Πέρλες balsamico με άρωμα σμέουρο 60 γραμμάρια Χρόνος Παρασκευής: 15 λεπτά Εκτέλεση: Ψιλοκόβουμε το φιλέτο…
Διαβάστε περισσότερα

Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές

Λαβράκι σε κρούστα μυρωδικών γεμιστό με κρέμα φυστίκι και ντομάτα σε υφές Κατηγορία: Κυρίως Υλικά για 1 μερίδα: Φιλέτο λαυράκι 200 γραμμάρια Κρέμα φυστικιού 50 γραμμάρια Σάλτσα Pomodorella 200 γραμμάρια Spicemix del Μondo Nordic 150 γραμμάρια Τομάτα φρέσκια μερικώς λιασμένη 50 γραμμάρια Κίτρινα ημίλιαστα τοματίνια 50 γραμμάρια Aceto Balsamico με άρωμα Passion Fruit 20 γραμμάρια Ρύζι rosso 120 γραμμάρια 1 αυγό…
Διαβάστε περισσότερα